tratamente-ipl

Lumina intens pulsată (IPL) este o tehnologie dedicată tratamentelor faciale, ajutând la împrospătarea aspectului pielii, prin estomparea ridurilor, acneei și petelor. Aceasta metoda este cunoscuta sub numele de Fotointinerire.

Cum se realizeaza? Fotointinerirea este o tehnologie dinamica, constă în aplicarea impulsurilor de lumina pe piele, care transmit căldură la nivelul zonei tratate. Astfel fibrele de colagen, melanina sau hemoglobina  din capilarele sanguine absorb selectiv undele emise de aparat, declansand efectele pozitive asupra pielii: crearea naturală de noi fibre de colagen și elastină, care reconstruiesc microfibrele din alcătuirea dermului și epidermului.

Care sunt rezultatele obtinute? Cu ajutorul fotointineririi, petele pigmentare (pete solare si de batranete) ale corpului sunt sterse. Pentru inceput, aceste zone sunt intensificate la culoare, apoi in cateva zile dispar, prin descuamare.

In cazul cuperozelor, rozaceii si a hemangioamelor, aceste tratamente faciale cu IPL au rolul de-a “lustrui” si uniformiza pielea in numai cateva sedinte.

Lumina Intens Pulsata stimuleaza si formeaza colagenul pe cale naturala, inchide porii si estompeaza ridurile.

In cazul acneei, Lumina Intens Pulsata are efect antibacterian, micsoreaza glandele sebacee inflamate, scade secretia de sebuum si atenueaza cicatricile recente prin stimularea secretiei de fibre de colagen la nivelul bazei cicatriciale.

Contraindicatii

-Expunerea la soare in ultimele 30 zile

-Boala cutanata inflamatorie

-Pacienti care au primit izotrentinoina (Accutane) in ultimele 6 luni

-Utilizare de medicamente in ultimele 4 saptamani care provoaca foto-sensibilitate

-Epilepsie

-Herpes

-Plan de steroizi (pentru astm, de exemplu) in ultimele 3 luni

Pret/sedinta:

Tratament Rejuvenare faciala: 180 lei

Tratament acnee activa: 180 lei

Tratamentul leziunilor pigmentare: 180 lei

Tratamentul leziunilor vasculare: 180 lei